Al llarg del passat cap de setmana es va disputar la primera jornada del “Trofeo Invierno” 2017 per J80, que organitza el Real Club Nàutic de Barcelona. El trofeu tindrà una durada de quatre caps de setmana, fins a principis del mes d’Abril. Aquesta i la pròxima jornada puntuen també per el “Trofeo Akewele”.

Els participants van poder completar quatre proves en la primera jornada. El passat dissabte, es va disputar una amb vents fluixos entre 3 i 6 nusos. Pel que fa el diumenge va aparèixer vent Garbí de 15 nusos i va permetre completar tres proves més. Aprofitant les condicions meteorològiques, el front coster de Barcelona, en front del Port Olímpic, es va omplir de veles.

La prova del dissabte la va guanyar ‘Mikaku`de Rosa Artigas, que va escapar-se ja des de la sortida, en segona posició va quedar ‘Bribón- Movistar’ i ‘Deckmetal’ de Josep María Pujol com a tercer.

El diumenge ‘Bribón- Movistar’ de Marc de Atonio es va imposar en la primera i tercera prova, mentre que la segona del dia va ser per ‘Jenniale’ de Mássimo Rama. En total van puntuar vuit vaixells en la primera jornada del trofeu.

La classificació general provisional està encapçalada per ‘Bribón-Movistar’ amb 6 punts, dos menys que ‘Mikaku’, mentres que ‘Jenniale’ es posiciona tercer amb 11 punts.

Font: RCNB