Aquest passat cap de setmana els amants de la vela van poder gaudir d’un excel·lent ambient nàutic i de diverses conferències a Port Ginesta, on va tenir lloc el Sailing Meeting 2017. En l’última jornada va assistir en Dídac Costa, on va explicar a tots els assistents la seva trajectòria i experiència a la Vendée Globe, la volta al món en solitari.

Tanmateix durant el cap de setmana, també va tenir lloc el Campionat de Catalunya de Creuers ORC – IV Trofeu Sailing Meeting, patrocinat per Fujifilm, Pantaenius i ADP, que va reunir enguany 30 embarcacions participants.

Les condicions meteorològiques durant la regata van ser excepcionals, permetent d’aquesta manera gaudir al màxim als nostres regatistes. Dissabte es van celebrar les tres primeres proves, i al vespre el sopar de regatistes. L’endemà va tenir lloc la quarta prova i finalment l’entrega de premis.

Classificacions:

Per a la categoria ORC 0-1:

  1. Rats On Fire
  2. L’Immens
  3. Audax Energía

Per a la categoria ORC 2:

  1. Vertigo Dos
  2. L’Oreig
  3. Mon de l’Ona II

Per a la categoria ORC 3-4:

  1. Tibere
  2. Parana
  3. Vegares Dos

 

 Clase Inscritos T.Limite T.Comparativa Pr.1 Pr.2 Pr.3 Pr.4 General
 ORC 0 - 1  Nueva/New Nueva/New Nueva/New Nueva/New Nueva/New Nueva/New   Nueva/New
 ORC 2  Nueva/New Nueva/New Nueva/New   Nueva/New
 ORC 3 - 4  Nueva/New Nueva/New Nueva/New   Nueva/New