La XX edició de la SM La Reina, celebrada a València del 29 de juny a l’1 de juliol, ha estat marcada per l’alt nivell dels participants i les bones condicions meteorològiques que han permès completar el programa previst de 6 proves per a totes les classes excepte la classe Open.

La victòria absoluta ha estat pel “Maverta” del valencià Jose Ballester que ha dominat de principi a final en ORC 2.

Pel que fa l’actuació dels catalans, el “Rats on Fire” de Rafael Carbonell (CN Arenys de Mar), malgrat dominar 5 de les 6 proves disputades, es va veure relegat a la 2a posició en ORC 1 degut a una desqualificació. També en ORC 1, el “Sercotel Hoteles” de Toni Guiu (RCM Barcelona) finalitza en 11a posició. En ORC 2, “l’Immens” d’Alexandre Laplaza (RCN Barcelona) puja al podi amb una 3a posició.

Bons resultats pels nostres en una de les regates de creuers més importants de tot l’Estat.

Imatge © Nico Martínez