Els pròxims 8 i 9 de setembre de 2018 la Federació Catalana de Vela i el Club Nàutic Hospitalet – Vandellós organitzaran la 31a edició de la Setmana Catalana de Vela – Trofeu Gran Premi Generalitat de Catalunya.

Amb una participació aproximada de més de 300 embarcacions i 30 Clubs, L’Hospitalet de l’Infant es convertirà en la capital nàutica del litoral català durant un cap de setmana. A continuació es detallen les classes participants i els nivells de les regates:

Optimist G1 / G2 / G3 (Nivell 3) / Làser 4.7 (Nivell 2) / Làser Radial (Nivell 2) / Làser Standar (Nivell 2) / Snipe(Nivell 3) / 420 (Nivell 2) / Windsurf Techno 293 (Nivell 2) / Windsurf Raceboard (Nivell 2) / Windsurf RS:X(Nivell 2) / Windsurf Division 2 (Nivell 3) / Vela adaptada 2.4 (Nivell 3) / Creuer (Nivell 3) / Finn (Nivell 2) / Patí de Vela ( Nivell 3) / Europa ( Nivell 3) / Catamarà ( Nivell 3).

A més a més dels regatistes catalans, en aquesta edició també hi assistiran regatistes de la Comunitat Valenciana.

Inscripcions ahttp://cnhv.sailti.com/ca/default/races/race-inscription/text/xxxi-semana-catalana-vela-es-2-es-2-es