Del 5 al 7 d’octubre s’ha celebrat la 10a edició de la Mini Barcelona, organitzada pel Reial Club Marítim de Barcelona, amb la participació total de 19 embarcacions de la classe Mini 6.5 Serie i Mini 6.5 Proto.

Aquesta regata de 300 milles nàutiques que havia de sortir del port de Barcelona, fer la volta a Menorca i tornar a Barcelona sense parades, en solitari i amb un Mini, arran d’unes previsions meteorològiques complicades, que preveien forts vents de tramuntana, va haver de canviar el seu traçat i finalment les embarcacions van fer les 300 milles nàutiques programades amb el següent recorregut: Barcelona – Besòs – Petrolera – Blanes – El Prat – Besòs – Barcelona (amb àrees d’exclusió incloses).

En categoria Serie, Bruno García (Real Club Náutico de Barcelona) aconsegueix la victòria, seguit del valencià Genís Hontoria i del regatista del CV Badalona, Luigi Dubini.

En categoria Proto, el primer mini a completar el recorregut ha estat el francès Florian Quenot, la 2a posició ha estat pel britànic Joe Lacey i la 3a pel català del Reial Club Marítim de Barcelona, Jaume Mumbrú.

Enhorabona a tots els guanyadors i als valents participants!

Classificacions completes a: https://bit.ly/2OaTN6h