El Club Nàutic l’Escala, el Club Nàutic Vilanova i la Federació Catalana de Vela han signat el conveni de col·laboració per a l’organització de la Lliga Vela Catalana.

El conveni s’ha signat en el Barcelona International Sailing Center i els assistents a la signatura han estat el Sr. Pere Sala, delegat de Creuers del CN l’Escala, i el Sr. Amadeu Oliva, comodor del CN Vilanova, i el Sr. Xavier Torres, president de la Federació Catalana de Vela.

Aprofitem per recordar-vos que la Lliga Vela Catalana és una nova competició on els equips participants defensaran els colors del seu Club en un campionat d’embarcacions monotip que constarà de dues fases: les classificatòries -que se celebraran al CN l’Escala els 2 i 3 de març i al CN Vilanova els 13 i 14 d’abril– i la fase final -a la qual accediran els millors de les classificatòries- que es disputarà al CN Vilanova els 4 i 5 de maig.

Les premisses de la lliga són:

– Les embarcacions seran monotip (J70 i J80).

– Els 4 membres de l’equip hauran de tenir llicència del mateix Club.

– Les embarcacions seran cedides per cada Club organitzador i seran sortejades abans d’iniciar-se la regata.

– Les regates tindran un format Round Robin, on es competirà en flota.

– Les regates seran arbitrades.

– Tant els guanyadors de les fases classificatòries com el guanyador de la fase final tindran un premi en metàl·lic més una Wild Card pel 2020.

Podeu consultar l’Anunci de Regata a: https://creuers.vela.cat/wp-content/uploads/2019/02/NORCSL.pdf

Web de la Lliga: http://lliga.vela.cat

Us animem a formar el vostre equip i que hi participeu.