El CN Vilanova ha acollit el passat cap de setmana, 16 i 17 de març, la 40a edició de la Regata Columbretes. Aquesta és la primera prova de la temporada puntuable pel Campionat de Catalunya de Creuers per les categories Solitaris, A Dos, i Tripulació. Aquesta prova tradicional dins del calendari de les competicions d’Altura de Creuers ha tingut aquest any un èxit històric de participació amb un total de 52 embarcacions inscrites i 141 tripulants d’11 clubs diferents.

Enguany, el trofeu constava de dos recorreguts. Un primer llarg, de 69 milles nàutiques, puntuable pel Campionat de Catalunya, entre Vilanova, la Plataforma Casablanca i tornada a Vilanova i un segon de 30 milles nàutiques entre Vilanova, Torredembarra i Vilanova.

Els guanyadors en temps real han estat:

ADOS: XMerit
Solitaris: Inteman Barakah
Altura: No Name

Enhorabona!