Finalitza en aigües de Palamós la II edició de la Regata Interclubs Costa Brava, organitzada pel CN Sant Feliu de Guíxols, el CN Port d’Aro, el CN Estartit i el CNCB & CV Palamós.

Per a la classe ORC, podi per a l’Oreig (Martí Gelabert – CN Port d’Aro), 2n per a l’Appex III (Josep Mediñà- CN Sant Feliu) i 3r per l’Inaudit (Joaquim Rutllant – CN Sant Feliu).

Per a la classe RI, el podi ha estat per el Caliope (Thierry D’Argoubet – CN Sant Feliu), 2n per el Manu III(Lluís Casademont – CN Costa Brava) i 3r per a el Pinetell (Xavier Ribera – CN Costa Brava).

El Club Nàutic Sant Feliu ha obtingut el premi al millor club classificat. I, s’ha atorgat el premi especial a l’esperit esportiu al Lluerna 2 (Manel Garganté – CN Sant Feliu).

Des de la Federació volem agrair als Clubs organitzadors -CN Sant Feliu de Guíxols, el CN Port d’Aro, el CN Estartit i el CNCB & CV Palamós- per sumar-se a la campanya Defensem la Vela en favor dels Clubs Nàutics de Platja i en contra del Reglamento General de Costas.

Resultats complets: www.regatainterclubscostabrava.cat/ca/default/races/race