El passat divendres 11 d’octubre, en el marc del Saló Nàutic de Barcelona, es va presentar la 2ª edició de la regata Boomerang Balsamar al seu stand. La organització Fun 4 Sailing Events, aposta per una nova fórmula de regata llarga, amb un recorregut costaner catalogat com a llarga Distància comprés entre Blanes i Masnou.


Enguany tenen tres novetats importants:
• Recorregut de 50 milles a la distancia existent de 100 milles.
• Sorteig per els acompanyants degudament acreditats.
• “ Aperitiu Solidari” ,Campanya “Hospital Amic” tota la recaptació realitzada en els Actes Socials s´entregarà durant l´esdeveniment a un representant de l´Hospital de Sant Joan de Dèu.

Es navegarà amb sistema RI, amb les seves categories Tripulació, A2 iSolitari.


La data de la 2ª edició serà del 24 al 26 d´abril del 2020.


Compten amb el patrocini de l’empresa Balsamar i el recolçament del Club Nàutic El Balís i de la Federació Catalana de Vela, el Club Nàutic Masnou i el Club de Vela Blanes. Hi ha unes quantes empreses col.laboradores:
Sala Casanovas, Escola del vent, Mas Rovira, Aneto, Dismarina, BCN Marine Store i Gestoria MR, Alltoboat, Ranc, eStela, Estrella Damm, Anywhere Barcelona, Nàutica y Yates, Dentaid, Pirine Apartamentos, Vermuths Miró, Bonilla a la Vista, Ideographis, Atlantis, Acastillaje y Difusión, Taverna del Port i Raymarine.

Font: CN El Balís