COMUNICAT:

A tots els regatistes, premsa, sector nàutic i aficionats en general,

El Reial Club Nàutic de Barcelona es complau a confirmar la celebració de la 47a edició del Trofeu de vela CaixaBank Conde de Godó els dies 16, 17, 18 i 19 de juliol de 2020.

La celebració de la regata, tant en la seva variant esportiva com en la social, es desenvoluparà segons estricta subjecció a les disposicions legals i prescripcions sanitàries que estableixin les autoritats corresponents.


La 47a edició del Trofeu de vela CaixaBank Conde de Godó comptarà a més de les habituals classes ORC, J70 i J80, amb la flota de Big Boats, Clàssics i Època, i esperem en els pròxims dies poder confirmar la presència d’altres classes monotips.

Després de les consultes elevades a les autoritats esportives i als nostres patrocinadors i col·laboradors, és ferm propòsit del RCNB portar a terme una nova edició del nostre emblemàtic Trofeu – degà de les competicions de creuers estatals- amb les màximes garanties sanitàries i amb el rigor esportiu habitual.

Aquesta nova convocatòria vol rendir homenatge als que ens han deixat i també a l’exemplar esforç col·lectiu gràcies al qual s’està superant aquesta difícil situació.

Us animem a participar, a seguir els comunicats del Comitè Organitzador –
www.trofeocondegodo.com – i estem plenament convençuts que amb la vostra ajuda tindrem un magnífic Trofeu de vela CaixaBank Conde de Godó 2020.

Marc de Antonio,
Comodor del RCNB