La regata Base Mini Barcelona -que s’havia de disputar el passat 24 de juliol i que finalment va ajornar-se arran de la situació sanitària a Barcelona a causa de la Covid-19- proposa un recorregut de 400 milles en solitari, que recorre les illes menors de Balears. Un circuit que es realitzarà en un sentit o en un altre depenent de les condicions meteorològiques, però prioritàriament s’escollirà el sentit de les agulles del rellotge.

En aquesta regata – organitzada conjuntament per l’FNOB i la Federació Catalana de Vela i amb la col·laboració del Real Club Náutico de Barcelona, la Base Mini Barcelona i el Saló Nàutic- els skippers hauran de navegar en solitari i sense assistència, des de Barcelona cap a les Balears, passant per Dragonera, Cabrera, Tagomago, Columbretes i remuntant fins a Barcelona. Els passos entre illes poden arribar a ser molt tècnics, ja que és on més riscos que poden aparèixer, sobretot a causa del cansament acumulat. A més, s’haurà de tenir en compte l’intens trànsit marítim de la zona i les condicions meteorològiques canviants. La durada prevista és d’uns 4 dies (100 milles/dia), però segons les condicions meteorològiques, aquesta pot variar de 3 a 6 dies.

Es tracta de la primera gran competició en solitari del calendari del 2020 de la Classe Mini al Mediterrani i que permet sumar milles per qualificar-se per al gran projecte de la Minitransat 2021. La regata i la seva classificació es podran seguir permanentment al web de la regata, gràcies al sistema de tracking que proporcionen les balises que porten a bord tots els participants.

Per formalitzar la inscripció cal enviar un correu electrònic a info@fnob.org amb les dades de l’embarcació i del patró, les seves dades de contacte i el comprovant de la inscripció mitjançant la transferència de 350 € a:

BANC: CAIXA BANC
IBAN: ES67 2100 3000 1922 0182 9532
SWIFT: CAIXESBBXXX
Referència: Inscripció Regata Mini – Nom del Barco – Número de Casc

Nota: Import exempt d’IVA per a persones físiques en base art.20.Uno.13ª de la Llei de l’Impost sobre el Valor Afegit.
 
L’organització enviarà una confirmació per correu electrònic una vegada que es formalitzi la inscripció.

Font: FNOB